Історія інтродукції та сучасне поширення Elaeagnus angustifolia L. у Чорноморському регіоні України - ПРОТОПОПОВА, В.В.; ШЕВЕРА, М.В.; МЕЛЬНИК, Р.П. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2006)
Історія інтродукції та сучасне поширення Elaeagnus angustifolia L. у Чорноморському регіоні України