Міжнародна наукова конференція "Заповідні степи України. Стан та перспективи їх збереження" (18-22 вересня 2007 р., Асканія-Нова, Україна) - Ходосовцев, О.Є.; Шаповал, В.В. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Міжнародна наукова конференція "Заповідні степи України. Стан та перспективи їх збереження" (18-22 вересня 2007 р., Асканія-Нова, Україна)