Amaranthus viridis L. (Amaranthaceae) – новий адвентивний вид флори України - МОЙСІЄНКО, ІВАН ІВАНОВИЧ; МОСЯКІН, СЕРГІЙ ЛЕОНІДОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Повідомляється про знахідку у місті Херсоні нового для України адвентивного виду Amaranthus viridis L. (Amaranthaceae). Наводиться опис виду, його відмінні ознаки, первинний ареал та вторинне поширення, характеристика місцезнаходження.