Бріофлора Черемського природного заповідника - ВІРЧЕНКО, ВІТАЛІЙ МИХАЙЛОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Бріофлора Черемського природного заповідника (Волинська область, північний захід України) включає 114 видів 67 родів 42 родин двох відділів: Marchantiophyta (12 видів) and Bryophyta (102 види). Серед них знайдені релікти (Calliergon trifarium, Scorpidium scorpioides, Helodium blandowii)та рідкісні види (Orthotrichum lyellii, Aulacomnium androgynum, Thuidium tamariscinum).