Сучасний стан та актуальні питання досліджень болотної рослинності долини верхньої та середньої течії р. Південний Буг - ЄМЕЛЬЯНОВА, СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2007)
Подано короткий історичний нарис ботанічного вивчення боліт долини верхньої та середньої течії р. Південний Буг. Окреслено актуальні завдання майбутніх досліджень.