Матеріали до бріофлори Нижньобузьких пісків (Миколаївська область, Україна) - БОЙКО, МИХАЙЛО ФЕДОСІЙОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
В статті наводятся дані про знахідки та поширення одного виду печіночників (Marchantiophyta) та 20 видів мохів (Bryophyta) на трьох піщаних масивах пониззя річки Південний Буг. У бріофлорі переважають космополітні види широкої екології, водно-болотні та піонерні види заростання рухливих піщаних субстратів.