Водорості приморських солончаків півострова Чонгар (Сиваш) - СОЛОНЕНКО, АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ; ЯРОВИЙ, СЕРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2009)
Наведені данні про видовий склад водоростей півострова Чонгар та їх зустрічаємість в різних фізико-географічних зонах України.