Дослідження на рослинних об’єктах рістрегулюючої активності спірокарбону та його похідних - РЕЧИЦЬКИЙ, ОЛЕКСАНДР НАУМОВИЧ; ПИЛИПЧУК, ЛЮДМИЛА ЛЬВІВНА; КОСЯК, ТИМУР АНАТОЛІЙОВИЧ; ЄЗІКОВ, ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
У статті розглядається можливість одержання спіросполук реакціями конденсації карбонільних сполук з сечовинами та дослідження рісторегулюючої активності одержаних сполук на рослинних об’єктах.