Аналіз інтродукційних можливостей та перспектив використання видів роду Allium L. Північного Причорномор’я України - МАРЦЕНЮК, ІГОР МИХАЙЛОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2010)
В статті здійснено прогноз щодо практичного використання видів роду Allium L. Північного Причорномор’я України на основі виявлених адаптаційних можливостей до дії основних лімітуючих екологічних факторів, а також фітохімічних, харчових та декоративних якостей. Наведені рекомендації щодо вирощування цибуль природної флори в умовах культури.