Листяні мохи Республіки Комі (Росія) - ЖЕЛЄЗНОВА, Г.; ШУБІНА, Т. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
В статті наводяться відомості про мохи природних рослинних угруповань Республіки Комі. Всього на території знайдено 487 таксонів листових мохів, що належать до 51 роду та 151 родини. Дана характеристика бріофлори, її систематичний і географічний аналіз. Знайдено 54 рідкісні види, включені до Червоної книги Республіки Комі, відмічені особливості їх поширення.