Найпівденніша знахідка Drosera rotundifolia L. в Україні - УМАНЕЦЬ, ОЛЬГА ЮРІЇВНА; МОЙСІЄНКО, ІВАН ІВАНОВИЧ (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
В статті повідомляється про знахідку Drosera rotundifolia на Нижньодніпровських пісках в Херсонській області (Україна). Наводиться коротка характеристика місцезнаходження, яке є найпівденнішим в Україні.