Структура флори рослинних угруповань з участю Chamaecytisus graniticus (Rehmann) Rothm. (Fabaceae Lindl.) - КУЧЕРЕВСЬКИЙ, ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ; ПРОВОЖЕНКО, ТЕТЯНА АНДРІЇВНА (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2012)
Досліджені таксономічна, біоморфологічна, екологічна, ценотична та географічна структури флори рослинних угруповань з участю палеоендеміка Chamaecytisus graniticus Rothm. (Fabaceae Lindl.). Проведений аутфітосозологічний аналіз.