Весняна експедиція з вивчення флори та ліхенобіоти в околицях с. Водяно-Лорине (Миколаївська область, Україна) - Овсієнко, В.М.; Дармостук, В.В.; Клименко, В.М.; Бойко, М.Ф.; Ходосовцев, О.Є. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2016)
Весняна експедиція з вивчення флори та ліхенобіоти в околицях с. Водяно-Лорине (Миколаївська область, Україна)