Експедиція з вивчення біотопів південних степів України - Ходосовцев, О.Є.; Дармостук, В.В.; Дідух, Я.П.; Бойко, М.Ф. (CHORNOMORSKI BOTANICAL JOURNAL, 2017)
Експедиція з вивчення біотопів південних степів України